Skip to main content

Torquay

case study

Building Project

A bespoke canopy building

Our team was contacted by our customer to undertake a project that would support their educational facility with an increased intake of students for the new academic year.

A bespoke design Canopy housing a food outlet was to be built converting a playground space into a multi-purpose use.

Led by our Project Management team, Sherwoods worked closely with our specialist supply chain partners to successfully complete the project which included the successful delivery of the below works.

  • Decommission and removal of existing framework
  • Groundworks including drainage and ductwork for services
  • Tarmac
  • New installation of purpose bespoke built canopy unit
  • All M&E associated services
  • Resin Floor
  • Ancillary items including signage, fire safety equipment, refuse and pest control
  • Internal furniture including seating

 

The project was completed in over two phases to allow for term time calendars and showcased our capability to deliver a unique diverse project.

Groundworks for a bespoke canopy building
A bespoke canopy building
A bespoke canopy building
A bespoke canopy building
A bespoke canopy building
A bespoke canopy building